Nusaybin'de 2 güvenlik görevlisi şehit düştü

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Nusaybin'de ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

Teröristler, Dicle ve Fırat mahallelerinde güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahla saldırıda bulundu.

Saldırıda 2 asker ve 2 polis yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan bir asker ve bir polis müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yaralı 2 güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı