Nurdağı’nda depremzedeler için barınma çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası yaralar sarılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası yaralar sarılıyor. Yeni yaşam alanları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem sonrası yaralar sarılıyor. Depremzedeler için yeni yaşam alanları oluşturulmaya devam ediyor. Bölgede deprem koordinatörü olan Şırnak Valisi Osman Bilgin, kısa sürede ilçede çadır kent ve konteyner kentler kurarak vatandaşların barınma sorununu çözümü için ilk etaptaki adımlar atılmaya devam ediyor. Yeni yaşam alanında çocuk parklarından, parklara kadar her şeye yer verilmesi planlamalar içinde. Ekiplerin çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan