Nöbet kulübesinde bayramlaşma

Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, ilçedeki kontrol noktalarında görev yapan emniyet güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı

ŞIRNAK (AA) - Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, ilçedeki kontrol noktalarında görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret ederek bayramını kutladı.

Terör örgütüne yönelik operasyonların tamamlandığı, çukur, barikat ve patlayıcıların bertaraf edildiği, huzur ve güvenliğin sağlandığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde kurulan kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçleri, bayramı, nöbet kulübesinde geçirdi.

Kaymakam Adanur, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ile nöbet tutan emniyet görevlilerine bayram ziyaretinde bulundu.

Emniyet güçlerinin bayramını kutlayan ve onlarla bir süre sohbet eden Adanur, polislik mesleğinin kutsal olduğunu, ilçede görev yapan emniyet güçlerinin görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı