Nihat Doğan, Muşspor maçında konser verecek

Ünlü sanatçı Nihat Doğan, Muşspor'un cumartesi günü Akçaabat Sebat Gençlikspor ile yapacağı açılış maçında konser verecek.

Ünlü sanatçı Nihat Doğan, Muşspor'un cumartesi günü Akçaabat Sebat Gençlikspor ile yapacağı açılış maçında konser verecek.

Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, Muş Şehir Stadında gerçekleştirilecek olan Muşspor-Akçaabat Sebat Gençlikspor açılış maçının ücretsiz olunacağını duyurdu.

9 Eylül Cumartesi günü 14.30'da Muş Şehir Stadında oynanacak sezonun ilk maçında Muşlu ünlü sanatçı Nihat Doğan'ın da konser vereceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı
KONYA BOZKIRINDAN NEMRUT ZİRVESİNE
Konya’dan Afyon’a Gizemli Yolculuk: Onur Akbaş’ın Yeni Romanı Çıktı!
Süleyman Soylu film galasında ortaya çıktı
3 DÖNEM TEK VÜCUTTA