Niğde'de yeni yılda güvenlik tedbirleri alındı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlamak için halkın yoğun olduğu yerlerde...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlamak için halkın yoğun olduğu yerlerde emniyet birimlerinin 7/24 görev yapacağını bildirdi.

Şimşek, yazılı açıklamasında, 1 Ocak Çarşamba gününe kadar kent merkezi ile ilçelerde toplam 158 ekipte 647 personelin görev yapacağını belirtti.

31 Aralık Salı günü 9 noktada, 22 personelin 7/24 esasına göre çalışacağını aktaran Şimşek, risk analizine göre oluşturulan sabit 5 noktada da uygulama yapılacağına vurgu yaptı.

Şimşek, Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda 41 çevik kuvvet ve kadro personeli görevlendirildiğine dikkati çekerek, "1 Ocak Çarşamba günü 08.00-19.00 saatleri arasında 5 bölgede 15 ekibin sorumluluğunda motorize devriye oluşturuldu. İlçelerde 08.00-19.00 saatleri arasında 9 noktada 18 personelle yaya ve 12 motorize ekip devriyesi oluşturuldu. Çarşamba günü 27 ekipte 82 personel görev alacak." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Kupayı Galatasaray aldı, çöpü belediyeye kaldı
27 Mayıs Darbesi'nin Yıldönümünde Demokrasi Şehitleri Anıldı
Aşırı Yağışlar Sonrası Devasa Çukur Oluştu
Kastamonu Belediyesi’nde Mobbing İddiaları: Yunus Abayoğlu İstifa Etti
TOKİ'de "Aklım Miran'da Kaldı" Mesajı Ortalığı Karıştırdı