Niğde’de korkunç kaza! Kamyonla çarpışan motosikletteki karı-koca can verdi

Niğde'de kamyonla çarpışan motosikletteki Hikmet T. ve eşi Özlem T. feci şekilde can verdi. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı

Niğde'nin Bor İlçesinde kavşakta kamyonun çarptığı motosiklette bulunan karı koca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Niğde'nin Bor İlçesi Altunhisar Kavşağında Mevlüt A. yönetimindeki 51 BL 558 plakalı kamyon, Hikmet T. "nin kullandığı 51 KV 519 plakalı motosiklete çarptı.

KARI KOCA KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Hikmet T. (48) ve eşi Özlem T.'nin (44) hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından Bor Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

2 MOTOSİKLETE 254 BİN LİRA CEZA
ANNESİNE POMPALIYLA ATEŞ AÇTI
Saldırıdan sağ kurtuldu okula eşyalarını almaya gitti
KIZ KAÇIRMA SÖYLENTİSİ MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ
Karaman-Kılbasan Yolunda Korkutan Kaza