Nice Valiliğinden Fenerbahçe taraftarına yasak

Nice Valiliği, 1-3 Ağustos tarihleri arasında Fenerbahçe taraftarına kentte dolaşma yasağı getirdi

PARİS (AA) - Fenerbahçe'nin, Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesi Monaco Prensliği'nin ardından Nice Valiliği de Fenerbahçeli taraftarlara kentte dolaşma yasağı getirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarı olduğunu belli eden kişi ve grupların 1 Ağustos'tan 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes-Maritimes bölgesinde bulunmaları yasaklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Monaco Prensliği de geçen hafta benzer bir açıklama yaparak taraftarlara yasak getirmiş, gerekçe olarak İstanbul'dan gelen Fenerbahçe taraftarlarının birçok olaya karışmış olmasını göstermişti.

İstanbul'da 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten ilk maçın rövanşı 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco'da oynanacak.



AA

Spor Haberleri

Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü