Nevşehir'in 4 ilçesinde yüz yüze eğitime ara verildi

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir'in Acıgöl, Avanos, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde yüz yüze eğitime 18 Şubat perşembe günü ara verildiği duyuruldu. Hamile ve engelli kamu çalışanları da bir gün süreyle idari izinli sayılacak

Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Nevşehir'in Acıgöl, Avanos, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Söz konusu ilçelerin kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, il genelinde önceki gün başlayan kar yağışının aralıklarla etkili olması ve yollardaki buzlanma riski nedeniyle, yüz yüze eğitime 18 Şubat perşembe günü ara verildiği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının da bir gün süreyle idari izinli sayılacakları bildirildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve tüm ilçelerde yüz yüze eğitime 17 Şubat'ta da ara verilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

NEVŞEHİR Haberleri

Firar eden inekleri jandarma ekipleri buldu
Kapadokya'da Sıkı Denetim: Doğayı Tahrip Edenlere Ağır Ceza
Kuru Ot Yangını 87'lik Şaziye Teyze'nin Eceli Oldu
AĞACA ÇARPAN OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ
YANGIN BİTTİ KAVGA ALEVLENDİ