Nevşehir’deki dere ıslah edildi

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen dere ıslah çalışması tamamlandı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen dere ıslah çalışması tamamlandı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Fen Lisesi arkasında bulunan dere yatağında Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince dere ıslah çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile birlikte, 350 metre uzunluğundaki alanda sağanak yağışlarda oluşabilecek taşkınları önlemek için taş istinat duvarı yapılarak dere yatağının etrafı tel örgü ile çevrildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği imalat çalışmalarının ardından bahar ayları ile birlikte bu alanda ağaçlandırma ve yürüyüş yolu çalışması yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı
Resmi Gazete’de yayımlandı: Siber Güvenlik Başkanlığı’na üst düzey atamalar
Milli Emlak Sınav Sonuçları Açıklandı
TESK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ