Nevşehir’de Gençlik Haftası Kutlamaları başladı

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dereceye giren sporcularla bir araya geldi.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dereceye giren sporcularla bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i, çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuları ve hocaları makamında kabul etti. Vali Becel, atletizm, su topu, okçuluk, judo, halter ve güreş gibi çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuları ve hocalarını tebrik ederek, günlerini kutladı ve başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Sociedad Penaltılarla Zafere Uzandı: Kral Kupası Sociedad’ın!
Galatasaray’da Ankara'da 2 değişiklik
Tedesco Konyaspor'dan korkuyor! Lig gitti kupa da giderse...
Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu