Nevşehir Emniyeti kaçakçılara göz açtırmadı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmadı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmadı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri tarihi eser kaçakçılığı ve organize suçlarla mücadele çerçevesinde çalışma yaptı. Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, 5 adet tarihi eser niteliği taşıyabileceği değerlendirilen yüzük ele geçirdi.

Çalışmalarda ayrıca 5 adet faturasız parfüm, 17 adet kayıt dışı cep telefonu, 8 adet hard disk, 6 adet hafıza kartı, 2 adet box cihazı ve 4 adet sim kartı ele geçirilirken 3 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 54 suçlu Türkiye’ye iade edildi
Tırların "Zehirli" Yükü: Gümrükte Yakayı Ele Verdiler
Irmak ortasındaki adacıkta mahsur kaldılar
Camın patlama sesine uyandı, iş yerini küle dönmekten kurtardı
Alkol çıkmayınca sevinçten yerinde duramadı