Nevşehir Belediyesi'nden dar gelirliye konut müjdesi

Sosyal Konut Projesi çerçevesinde, Nevşehir Belediyesi olarak kentsel dönüşüm bölgesi için rezerv ev oluşturacaklarını açıklayan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; "Ev sahibi olmayan dar gelirli vatandaşlarımızı da ev sahibi yapacağız" dedi.

Nevşehir Belediyesi'nden dar gelirliye konut müjdesi

Savran, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde sosyal medya hesabından özellikle kiracılar ve dar gelirli vatandaşları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Büyük önem verdikleri Sosyal Konut Projesi çerçevesinde mülkiyeti Nevşehir Belediyesi'ne ait olan arsalar üzerine kat karşılığı, piyasa şartlarında konut yaptıracaklarını kaydeden Savran, bu konutları hem Kentsel Dönüşüm Bölgesinde yaşayan vatandaş için kiralık konut rezervi olarak kullanacaklarını hem de dar gelirli vatandaşlara uygun şartlarda satışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Savran, konuyla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını ve Nevşehirlilere önemli bir müjde vereceklerini duyurdu.

Nevşehir Belediyesi'nden dar gelirliye konut müjdesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir’de grev ikinci gününde: Binlerce işçi yürüyüş yaptı, meydanlar sloganlarla inledi
İş merkezini binlerce arı bastı
İstanbul’un Fethi Galata Kulesi’nde
23 Bin İşçi Grevde: Ulaşım ve Belediye Hizmetleri Aksadı
Ünlü yazar ikinci kez uyardı: Alarm zilleri çalıyor, askerî darbe olabilir!