NEÜ Hemşirelik Fakültesi’nden akreditasyon başarısı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Hemşirelik Fakültesi, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından 3 yıl süre ile akredite edildi.

2022 yılında yapılan ilk başvuruyla 2 yıl akredite olan Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi; ara değerlendirme sonrasında, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından 2028 yılına kadar 3 yıl daha akredite edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan NEÜ Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel Ege, "Akreditasyon sürecinde her türlü desteği sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu olmak üzere rektör yardımcılarına, genel sekreterliğe, tüm daire başkanlıklarına ve rektörlük çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

Başarıya giden süreçte ekip ruhuyla çalıştıklarının altına çizen Dekan Ege, "NEÜ Hemşirelik Fakültesine, üniversitemizde akredite olan ilk fakülte olma gururunu yaşatan, ardından üç yıl daha akredite edilme sürecinde özveri ile çalışan fakülte öğretim elemanlarına, idari personellerine ve öğrencilerine teşekkürlerimi iletiyor, fakültemizin başarılarının tüm ulusal ve uluslararası platformlarda artarak devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

LGS başvuru süresi uzatıldı
7. Akıl ve Zeka Oyunları Karatay İlçe Finali gerçekleştirildi
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLER İÇİN EMSAL KARAR
STRESİ BAŞARIYA DÖNÜŞTÜREN 5 STRATEJİ
Şehrin cevherleri için ilk ders zili çaldı