NetWork Sevgililer Günü için sanat ve modayı birleştiriyor

Sevgililer Günü için sanat ve modayı birleştiren NetWork, 9- 15 Şubat'ta, 4 farklı mekanda Open House çatısı altındaki 10 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak

İSTANBUL (AA) - NetWork, Sevgililer Günü için sanat ve modayı birleştiriyor. NetWork, 9- 15 Şubat'ta 4 farklı mekanda Open House çatısı altındaki 10 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak.

NetWork açıklamasına göre, marka 2019 Sevgililer Günü kapsamında hazırladığı, aşkın en saf halini tasvir eden kampanyasının ardından, İstanbul’un dört farklı noktasındaki mağazalarında, Open House çatısı altındaki 10 sanatçının eserlerini modaseverler ve sanatseverlerle buluşturacak.

İllüstrasyondan, artırılmış gerçekliğe, 3 boyutlu video mapping’den, grafiğe kadar, sanat ve teknolojiyi aşkla buluşturan eserler, 15 Şubat’a kadar Akasya, Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Zorlu Center NetWork mağazalarında ziyaret edilebilecek.

Gündem Haberleri

KAYMAKAMDAN GÜLDÜREN İSTEK
BABA OLAN YAŞADI
OKULDA ŞİDDET ÖNCESİ ÇOCUKLAR BU BELİRTİLERİ VERİYOR
İMPARATORDAN OLAY MİRAS AÇIKLAMASI
İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı