Netgaz'dan abonelik kampanyası

Konya'nın Ereğli ilçesinde doğalgaz dağıtımını yapan Netgaz A.Ş. tarafından abonelik ve tesisat dönüşüm bedelinin 36 ay taksitle ödenebileceği kampanya başlatıldı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde doğalgaz dağıtımını yapan Netgaz A.Ş. tarafından abonelik ve tesisat dönüşüm bedelinin 36 ay taksitle ödenebileceği kampanya başlatıldı.

Netgaz Şehir Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Osman Ersöz, Bank Asya ortaklığıyla abonelik ve tesisat dönüşüm bedelinin 36 ay taksitle ödenebileceğini söyledi. Abone olmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan faydalanabilmek için anlaşmalı sertifikalı firmalarla temasa geçerek işlemlerini başlatabileceklerini kaydeden Ersöz, “Kampanya ile doğal gaz konforuna geçen Konyalılar, bir yandan kesintisiz ve güvenli yakıt doğal gazı kullanırken bir yandan da yapacakları tasarruf ile taksitlerini ödeyebilecekler. Abone olmak isteyenlerin tek yapması gereken ise anlaşmalı tesisatçı firmalarla temasa geçmek olacak. Örneğin sadece ocak şofben dönüşümü yaptıracak vatandaşlarımız neredeyse ayda sadece bir tüp fiyatına hem dönüşümlerini yaptıracaklar hem de ocak şofbende doğal gaz konforunu yaşayabilecekler. Abonelerimizin ödeyeceği rakamlar bütçeleri zorlamayacak kadar az” dedi.

Tüm Ereğlileri başlattıkları kampanyadan yararlanmaya çağıran Osman Ersöz, doğal gaz kullanmanın ev ekonomisine yaptığı katkıların yanı sıra, temiz hava açısından taşıdığı önemin altını çizerek, “Çocuklarımızın daha sağlıklı büyümesi için temiz havaya ihtiyacı var. Bunun en ekonomik ve güvenli yolu da doğal gaz kullanmak. Biz şirket olarak bu hizmetten yararlanmayı kolaylaştırarak, aslında çocuklarımızın sağlıklı geleceğine katkı yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını