Nesrin Baytok, olayla ilgili konuştu!

Nesrin Bayyok Baykal’la konuşuyorum destek alıyorum

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, Deniz Baykal ile görüntülerinin yer aldığı iddia edilen kaset olayıyla ilgili kamuoyuna açıklama yapıp yapmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Geleceğe yönelik hiçbir planım yok. Zor bir süreç yaşıyorum. Kendime o süreci yaşamak için izin verdim" dedi. Baytok, zaman zaman Baykal ile görüştüğünü ve destek aldığını da kaydetti.

SHOW TV'ye konuşan Baytok, "Nasılsınız" sorusuna, "İyiyim. Bir sınavdan geçiyoruz" yanıtını verdi. "CHP'de yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Baytok, "Yakından izliyorum. Ama bunları haberlerden, medyadan takip ediyorum" diye konuştu.

Zor bir süreç yaşıyorum "Kamuoyuna çıkıp açıklama yapmak istiyor musunuz?" sorusuna ise Baytok, "Geleceğe yönelik hiçbir planım yok. Zor bir süreç yaşıyorum. Kendime o süreci yaşamak için izin verdim" yanıtını verdi. Eşi ve kızının yanında olduğunu ve hiç dışarı çıkmadığını belirten Baytok, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, "Bu destekle kendimi büyük bir ailenin parçası gibi hissettim" dedi. "İstifa edecek misiniz?" sorusu üzerine ise Baytok, "Bunların hepsi sonraki konular" dedi. Baytok, zaman zaman Baykal ile görüştüğünü ve destek aldığını da kaydetti.

AKŞAM

Politika Haberleri

ICYF Başkanı Taha Ayhan Kimdir? Hayatı ve Kariyeri
Yeni Parti'li Akar'dan Gelir Adaleti Tepkisi
Bahçeli'den Fon Krizi Açıklaması: Ekonomimiz Güvende
FON KURULU KURULDU
FON ZİRVESİNDE KRİTİK 5 KARAR