NBA'de Noah'a 20 maç men

- New York Knicks'in Fransız oyuncusu Noah, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 20 maçtan men edildi


İSTANBUL (AA) - Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından New York Knicks'te forma giyen Joakim Noah'a, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 20 maç men cezası verildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Amerikan Basketbol Oyuncuları Birliğinin ve NBA'in yasaklı madde kurallarını ihlal ettiği belirlenen 32 yaşındaki pivota, 20 maç ceza verildiği bildirildi.

4 Şubat'tan bu yana takımdaki yerini alamayan ve dizindeki sakatlığı nedeniyle normal sezonun kalan bölümünde oynaması beklenmeyen Fransız basketbolcu, çıktığı 46 maçta 5 sayı, 8,7 ribaunt ve 2,2 asist ortalamalarıyla oynadı.

AA

Spor Haberleri

Galatasaray'da 2 veda
TFF'DEN GARİP KARAR! YENİ SEZON ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üyelerine SMS: "Gelin Efsaneyi Yazalım"
Şimdi Real Madrid Düşünsün! Yeni Teknik Direktör O
FİNALİN FATURASI BELLİ OLDU