Nazilli’de parke taşı hırsızlığı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinin önünde bulunan 1750 adet parke taşının çalınması olayı jandarma ekipleri tarafından aydınlatıldı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinin önünde bulunan 1750 adet parke taşının çalınması olayı jandarma ekipleri tarafından aydınlatıldı.

Dallıca Mahallesi'nde 1 bir şahsa ait işyerinin önünde bulunan yaklaşık 1750 adet parke taşının kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınması olayı meydana geldi. Jandarma Suç Araştırma Timi ve Asayiş ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayı ile ilgili 1 şüpheli şahıs yakalandı. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SOKAKTA KARŞILAŞINCA VURDU
Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu