Nazilli Devlet Hastanesi personeline iletişim semineri verildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Uzm.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Uzm. Psk. Gülşah Şükran Kale Yolcu tarafından Nazilli Devlet Hastanesi personeline yönelik iletişim semineri verildi.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Sahnesi'nde gerçekleşen etkinlikte; iletişimin hasta ve çalışan memnuniyetindeki önemi, kişiler arası doğru iletişim becerileri konularına değinilirken, sağlık iletişimi ve iletişim becerilerinin yükseltilmesinin tüm sağlık çalışanları açısından önemli bir konu olduğu vurgusu yapıldı. Etkinlik, konuk hekimler ve hastane personelinden gelen soruların yanıtlanmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya'nın Uzm. Psk. Gülşah Şükran Kale Yolcu'ya çiçek takdimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia
Akıllı Saat Tamirindeki Çile Analog Modellere Dönüşü Başlattı
SUÇ ÖRGÜTÜ ELEBAŞI TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Kızılcahamam Yaylalarından Sofralara: Manda Sütü ve Yoğurdunun Bilinmeyen Sırrı