Nazilli Belediyespor Altınordu deplasmanına hazırlanıyor

TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyespor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tesisleri'nde deplasmanda Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Siyah beyazlı takım ısınma hareketleri sonrasında 4 ayrı takımdan oluşan 6'ya 2 top kapma oyunu ve taktiksel çift kale maç çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde şut ve orta çalışması gerçekleştirilirken, kaleciler ise kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Barış Örücü ve Anıl Taşdemir ise top kapma oyununda ekibe katılırken, taktiksel çift kale maçına katılmayıp bireysel çalışmalarına devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray’dan VAR kararı sonrası sert çıkış!
İKİNCİ YENİLGİ KONYA'DAN
Okan Buruk'tan Konyaspor maçında 6 değişiklik
Levent Şahin’e ilk maçında Fatih Terim desteği
Skriniar’ın durumu kritik