Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor! 10 kişi böyle yakaladı

Kayseri'de Narkotik polisi tarafından bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 zehir taciri gözaltına alındı. Operasyon anı böyle görüntülendi

Kayseri'de polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yürüttü. Melikgazi ilçesine bağlı Anbar Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, İ.K., A.Y., E.S., B.B., A.Ö., M.A., İ.E., O.E., A.T. ve S.T.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, emniyete götürüldü.

Operasyon anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor