Karatay Nakipoğlu Mahallesi'nde yer alan hastanenin muhammen bedeli 9 milyon 600 bin lira, geçici teminat bedeli ise 288 bin lira olarak belirlendi. İhale bugün saat 15'te Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İHALENİN İLANINDA ŞU BİLGİLER YER ALMIŞTI
GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
Karatay Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda tapu kayıtlı ve muhammen bedeli yazılı gayrimenkul 2886 Sayılı Kanun ve şartnamesi dâhilinde Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.
2 - İhale 21.05.2014 Çarşamba günü saat 15:00’de belediye encümenince, encümen toplantı salonunda yapılacaktır.
3 - Satış bedeli; %25’i peşin geri kalanı peşinat tahsil edildikten 1 ay sonra başlamak üzere 5 ay eşit aralıklı taksit halinde ödenecektir.
4 - Kapalı Teklif Usulü ihaleye katılabilmek için istenen belgeler;
A - Dış zarf
a) Müracaat dilekçesi (ADNKS’nde bulunan adres yazılacak)
b) Nüfus Cüzdanı fotokopisi. (T.C Kimlik Numaralı)
c) Geçici teminat (2886 sayılı D.İ.K.’nun 26 ncı maddesinde belirtilen değerler geçerlidir)
d) Tüzel kişiler, şirket veya kurumlar için yetki belgesi, imza sirküleri,
B - İç zarf
a) Teklif mektubu
5 - Kapalı Teklif Usulü ihaleye katılmak isteyenler ihale zarflarını ihale günü saat 12:00’a kadar Encümen Başkanlığına sunulmak üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne, (posta ile gönderilerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez.) teslim etmeleri gerekmektedir.
6 - Şartname hakkında detaylı bilgi Belediyemiz Gelir ve Tahakkuk Şefliğinde görülebilir.
7 - Belediye Encümeni; ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
Mahalle: (Nakipoğlu)
Pafta: 18 M I
Ada: 20132
Parsel: 5
M2: 4.730,00
Niteliği: Hastane Binası
Muh. Bed: 9.600.000,00 (TL)
Geçici Tem: 288.000,00 (TL)
İhale İşt.Tem: 312.000,00 (TL)