Mutfak tüpü bomba gibi patlayıp yangın çıkardı! Duvarları yıkılan evde 2 yaralı

Kayseri'nin Erenköy Mahallesinde mutfak tüpünün patladığı evin duvarları yıkıldı, ardından yangın çoıkan ev savaş alanına dönerken yaralanan yaşlı kadın ve bakıcısı hastaneye kaldırıldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde mutfak tüpünün patladığı müstakil evin duvarları yıkıldı. Ardından yangın çıkan evde bulunan 2 kadın yaralandı.

YAŞLI KADIN VE BAKICISI YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi İğdelidere Geçidi'nde bulunan bir müstakil evde, gaz sızıntısı sonucu mutfak tüpü patladı. Patlamanın şiddetiyle evin duvarları yıkılırken, içeride bulunan yaşlı S.Ç. ve bakıcısı H.Ö. yaralandı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

İhbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken, yaralı 2 kadın da ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri de patlamanın ardından çıkan yangını kısa süre içerisinde söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Uyuşturucuya Sığınak Olan Mezarlık Kontrol Altında
Şakalaşma Kavgaya Döndü: Genç Adam Hayatını Kaybetti
BELEDİYEYE OPERASYON
Sedat Peker: Mehmet Kaplankıran (Kürt Mehmet) öldü
Dijital Zehir Ağı Çökertildi! 11 İlde 480 Gözaltı