Mustafakemalpaşa’da 29 Ekimde çifte bayram yaşanacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi 7. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ile Cumhuriyet Bayramında çocuklara çifte bayram yaşatacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi 7. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ile Cumhuriyet Bayramında çocuklara çifte bayram yaşatacak.

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen aileler, ilk mürüvvet heyecanını bu yıl da Mustafakemalpaşa Belediyesi aracılığıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaşayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında çifte bayramın yaşanacağı sünnet şöleni için 10 Eylül 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

4-13 yaş arası çocukların erkekliğe ilk adımını atacağını toplu sünnet şöleni için özel program hazırlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, çocukların bu özel günlerinde yanlarında olmak istediklerini vurguladı. Toplu Sünnet başvuruları için Mustafakemalpaşa Belediyesi hizmet masaları veya 444 3 815 numaralı çağrı merkezinden başvuru yapılabileceğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Pursaklar'dan Konya'ya Kültür Yolculuğu Başlıyor
Kapadokya’da Devrim: QR Kodla Yapay Zekalı Rehberlik Dönemi Başladı
Ankara'da Sesin Tarihi: Türkiye'de Eşi Benzeri Yok
CHP-MSP Koalisyonu Harekatın Hükümeti kitabında
164 Figürle Tarihe Yolculuk: İzmirli Sanatçının "Kızıl Elma" Tutkusu