Mustafa Yılmaz EPDK Başkanlığına Atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına atandı.

Türkiye'de enerji sektörünün önemli bir kurumu olan Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı.

Bu atanma, Resmi Gazete'de yayımlanan bir kararla duyuruldu. Karara göre, 4628 sayılı Kanunun 5'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince Mustafa Yılmaz, kurulun başkanı olarak belirlendi.

Yılmaz'ın atanmasıyla birlikte enerji sektöründe önemli kararların alınmasında etkin bir rol üstleneceği öngörülmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?