Mustafa Dalcı: “Gençlerbirliği bu ligde kalacak”

Erzurumspor mağlubiyeti ardından konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Gençlerbirliği bu ligde kalacak" dedi.

Erzurumspor mağlubiyeti ardından konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Gençlerbirliği bu ligde kalacak" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Erzurumspor'a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Dalcı, "Aslında kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçın önemini biliyorduk. Oynanan oyuna bakıldığında berabere kalsak aslında üzüleceğimiz bir maçtı ama içeride genç oyuncularımızın tecrübesizliğini maçın her anında hissediyoruz. İşimiz zor, daha da zorlaştı bunun farkındayız. Gençlerbirliği bu ligde kalacak bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yönetimimiz, başkanımız ikinci yarı transfer yasağı ile çok güçlü bir Gençlerbirliği gelecek ve bu ligde kalacağız diye düşünüyorum. Kaybettiğimiz için tabi ki üzgünüz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Samandıra'da Gece Yarısı İsyanı: Fenerbahçe Taraftarı Tesisleri Kuşattı!
Aslan Pençesi Sonrası Samandıra’da Deprem: Saran ve Yönetimden Sert Karar!
Osimhen'den Fenerbahçe Derbisi Sonrası Olay Sözler: Antrenman Maçtan Daha Zordu
Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti