Muş'ta terör operasyonu

Malazgirt ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 kişi tutuklandı

MUŞ (AA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettiği belirlenen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 1 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt merkez ve ilçeye bağlı İyikomşu köyünde, terör örgütüne yardım ve yataklık eden ve bölücü terör örgütü mensuplarıyla irtibatlı olduğu değerlendirilen 4 kişiye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldığı bildirildi.

Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 23 Mart Çarşamba günü gerçekleşen operasyonda, gözaltına alınan 1 şüphelinin çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarına ait fotoğraflar ile örgütsel dökümanlar ele geçirildiği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek