Muş'ta terör operasyonu

Varto, Bulanık, Hasköy ve Korkut ilçelerinde, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik operasyonlarda 31 şüpheli gözaltına alındı

MUŞ (AA) - Muş'un 4 ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik operasyonlarda 31 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca 12-21 Mart'ta terör örgütü PKK/KCK'nin faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan operasyonlarda Varto ve Bulanık ilçelerinde 'terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve yataklık ettiği' tespit edilen 15 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır. Korkut ilçesinde ise terör örgütü PKK/KCK mensubu 2 kişi gözaltına alınmıştır. Bulanık, Hasköy ve Korkut ilçelerinde de 'terör örgütü propagandası' yaptıkları tespit edilen 14 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adliye işlem başlatılmıştır."

Açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu