Muş'ta terör operasyonları

Terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı

MUŞ (AA) - Muş'ta, terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Varto ve Bulanık ilçelerinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Zanlılardan birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, diğerinin ise savcılıkça serbest bırakıldığı bildirildi.

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir başka zanlının ise "Adli kontrol kararıyla" serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, terör örgütü Fetih El Şam/Nusret Cephesi içerisinde faaliyet yürüttüğü ve sosyal medya üzerinden, referandumda oy kullanacak vatandaşları hedef alacak paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan bir şüphelinin de 19 Nisan'da çıkarıldığı adli mercilerce "Adli kontrol kararıyla" serbest bırakıldığı vurgulandı.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE