Müsilajdan temizlenen bölgede yunus sürprizi

Marmara Denizinin güney kıyılarını oluşturan Gemlik körfezi bir süre önce müsilaj adı verilen deniz salyasından temizlenmişti. Temizlenen bölgeyi yunus balıkları bastı

Marmara Denizinin güney kıyılarını oluşturan Gemlik körfezi bir süre önce müsilaj adı verilen deniz salyasından temizlenmişti.

Temizlenen bölgede yunus balıklarının görüntüsü vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Karacaali mevkiinde su yüzeyine çıkan yunus balıkları heyecana sebep oldu. Yunus balıklarını gören vatandaşlar büyük sürpriz yaşadı. Bir vatandaş ise cep telefonu ile o anları anbean kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme
Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı