MÜSİAD Konya Şubesi'ne ödül

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek’e, toplumu kanser konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturması için çekilen kamu spotuna destek vermesi nedeniyle plaket verildi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek’e, toplumu kanser konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturması için çekilen kamu spotuna destek vermesi nedeniyle plaket verildi.

Konya Halk Sağlığı Müdürlü tarafından, her yıl 1-31 Ekim tarihleri arasında kutlanan meme kanseri bilinçlendirme ayı kapsamında seminer düzenlendi. Seminerde toplumda kanser konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturma amacıyla çekimi yapılan kamu spotunda rol alan ve yapımına destek veren kuruluşlara plaket verildi. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek'e plaketini, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu verdi.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU