Muş Ovası’nda gelinciklerin görsel şöleni

Bahar mevsimi ile beraber Muş Ovası'nda açan gelincikşer güzel görüntüler oluşturdu.

Bahar mevsimi ile beraber Muş Ovası'nda açan gelincikşer güzel görüntüler oluşturdu.

Muş'ta etkili olan yağışların ardından ovada kendiliğinden yetişen gelincik çiçekleri görsel şölen sunuyor. Merkeze bağlı Yeşilova beldesinde bulunan tarlalar kırmızı gelinciklerle süslendi. Gelincik çiçeği Muş Ovası'nda renkli görüntüler oluştururken, bazı vatandaşlar ise tarlalara gelerek fotoğraf çektiriyor.

Tarlada arkadaşları ile birlikte fotoğraf çektiren Fırat Taşbulak, "Bu tarlamız, bu yıl nadasa bıraktığımız bir tarladır. Nadasa bırakılan bu tarlada yağışların uzun süreli devam etmesi sonucu bu çiçekler kendiliğinden yetişti. Yağışların yoğun olmasından dolayı ömürleri uzun oldu. Fotoğrafçıların burayı keşfetmesi ile Muş yöresinde tarlamız bilindi. Vatandaşlar gelip burada fotoğraf çekiyor. Çay, kahve içerek piknik yapıyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi