Muhasebeciyi iş adamı mı öldürttü? Zanlı yakalandı

Afyonkarahisar Bolvadin’de 65 yaşındaki muhasebeci İsmet Çelik’in, 500 bin TL karşılığı öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı, şehir şehir kaçtıktan sonra Ankara’da polis operasyonuyla yakalandı.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 28 Ağustos’ta meydana gelen olayda, 65 yaşındaki muhasebeci İsmet Çelik, işine gitmek üzere evinden çıktığı sırada Abdülselam B. tarafından iki bacağından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Çelik, bir günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin 3 günlük çalışmasının ardından yakalanan cinayet zanlısı Abdülselam B.’nin, cinayeti işlemek için Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden Bolvadin’e geldiği ve 2 gün boyunca keşif yaptığı belirlendi. Zanlı, Çelik’i öldürdükten sonra ticari taksiyle önce Afyonkarahisar merkeze, ardından İstanbul’a gitti.

Zanlının ifadesinde, cinayeti İstanbul’da bulunan bir iş insanının verdiği 500 bin TL karşılığında işlediği iddia edildi. Zanlının adliyeye sevk edildiği ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, zanlının Çelik’in yanına gelerek tabancayla ateş ettiği anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

YERDE YATAN KARISINA TEKME ATTI
Afyon'u Ege ve Akdeniz'e bağlayan yol sisten kapandı
Afyon'da Kışın İlk İşareti: Eseli Yaylası Kar Altında
'Gönülden düşenin peşine düşülmez yazıyordu' kaldırıma çarpıp yaralandılar
Çocuk yaşta katil oldu! Afyonkarahisar'da gençlerin kavgasında kan aktı