Muhammed Mursi'nin vefatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:- "Demokrasi mücadelesi, hak arama mücadelesi, mazlumun zulme karşı mücadelesi bugün bir şehit daha verdi. Elbette başkaları da olacak ama hiçbiri, asla unutulmayacak"

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonunda hayatını kaybetmesi nedeniyle baş sağlığı diledi.

Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Demokrasi mücadelesi, hak arama mücadelesi, mazlumun zulme karşı mücadelesi bugün bir şehit daha verdi. Elbette başkaları da olacak ama hiçbiri, asla unutulmayacak. Muhammed Mursi'ye Cenab-ı Hak'tan rahmet, Rabia Meydanı'nın çocuklarına baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

MELİH GÖKÇEK NEDEN SAKIZ ÇİĞNEDİ?
TRUMP'IN 3 MADDELİK PLANI
KONYA MÜFTÜSÜ DEĞİŞTİ
Sivas Kongresi’nin 107. Yıl Dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Faili Meçhul Dosyalarda Adalet Sağlandı: 3 Çözülemeyen Cinayet Daha Aydınlatıldı