SKY Türk ekranları 29 Ekim günü ilginç bir canlı yayın kazasına sahne oldu. Bağdat Caddesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını aktarmak için yayına bağlanan SKY Türk muhabiri yayında olduğunun farkında varamayıp kendisine sabit durmasını söyleyen kameramanı ile konuşmaya başlayınca ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Gazeteciler.com'un haberine göre, kutlamaların ortasında kalan muhabir canlı yayında olduğunu anlamayınca adeta ofsaytta yakalandı.
Canlı yayın ekibindekilerin kımıldama uyarısına yanıt veren muhabir etrafınfaki hareketliliği kastederek 'Abi coşmuş bunlar, nasıl kıpırdamadan durucaz burada' dedi.
Muhabir yayında olduğunu farkettiğinde ise iş işten geçmişti. Dalgınlığının kurbanı olan muhabir haberi aktarırken de sık sık tekledi.
İşte canlı yayında muhabiri zora sokan o dakikalar
Muhabir canlı yayında ofsayta düştü!
'Abi coşmuş bunlar, nasıl kıpırdamadan durucaz burada' diyip marşlara ayak uydurunca canlı yayında ofsayta düştü.
Medya Haberleri
Zafer Ergin rahatsızlandı seyirci Arka Sokaklar'ı sordu! Devam edecek mi?
CHP’YE “İRAN SAVAŞI” ELEŞTİRİSİ
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAY SORU
KORKU VE PANİK YAYAN HESAPLAR KAPATILDI
Ece Ronay'a TSK soruşturması