Muğlaspor’a taraftarlarından destek

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kıyanç, "Muğlaspor'un taraftarıyla çok büyük bir aileyiz. Muğlaspor büyük bir camia. Kulüp yöneticileri, taraftarlar ve yeşil beyazlı camiaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflenen başarının mutlaka elde edileceğine inanıyorum" dedi.

48 Gençlik üyeleri, Başkan Kıyanç ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Taraftarlar, her zaman olduğu gibi bundan sonrada aynı duyarlılık içinde takımı desteklemeye devam edeceklerini belirterek, lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.

Başkan Kıyanç tarafından karşılanan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Başkan Kıyanç'a çiçek takdim etti. Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyaret sırasında Muğlaspor Başkan Vekili Muhammet Ali Bahçeyaka ve Bölge Temsilcisi Fahri Keleş'te hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!