Muğla’dan deprem bölgesine gönüllü giden sağlık çalışanları görevini tamamladı

Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremlerde Menteşe Devlet Hastanesinde görevli gönüllü sağlık çalışanları görevlerini tamamladı.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremlerde Menteşe Devlet Hastanesinde görevli gönüllü sağlık çalışanları görevlerini tamamladı.

Muğla'dan gönüllü olarak deprem bölgesine giden TCG-Bayraktar Gemisi'nde tıbbi tedavi ve ameliyat hizmetleri veren ekibe göstermiş oldukları fedakarlık ve çabalarından dolayı Menteşe Devlet Hastanesi İdari Ekibi ve Başhekimi Op. Dr. Şadi Ballı tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.

Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şadi Ballı, "Ülkemizde yaşanan ve hepimizi derinden yaralayan "06.02.2023" tarihli deprem afetinde ilk andan itibaren gönüllü olarak, yürüttüğünüz başarılı çalışmanızdan dolayı her birinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!