Muğla'daki şiddetli yağış ve fırtına

Türk Kızılayı, Milas ilçesinde şiddetli yağış ve fırtınadan zarar görenlere yardımda bulundu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Milas ilçesinde, şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle zarar görenlere Türk Kızılayı yardım etti.

Kemikler Mahallesi'nde şiddetli yağışla derenin taşması sonucu, bölgedeki tarım arazilerinde ve evlerde su baskınları oluştu. Kemikler ve Baharlı mahallelerindeki 13 ev ve 2 iş yerinde su baskınları hasara yol açtı.

Damlıboğaz Mahallesi'nde sağanakla birlikte fırtına etkili oldu. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle bazı evlerin çatıları uçtu, bölgede dalları kırılan çok sayıda zeytin ağacı da zarar gördü.

Yağış ve fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret eden Türk Kızılayı yetkilileri, mağdur ailelere gıda malzemesi, battaniye ve yatak yardımında bulundu.

Kemikler Mahalle Muhtarı Kazım Bayındır, sel sularının çekilmesinin ardından evlerde temizlik çalışması başlatıldığını kaydetti.

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı