Muğla'daki FETÖ/PDY operasyonu

Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Sıtkı Koçman Üniversitesi oluşumuna yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 1 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 15'e ulaştı.

Soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Y.B, E.G, ve H.S. tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir kısmı daha önce ihraç edilen, aralarında öğretim üyeleri ve üniversite personelinin de bulunduğu şüphelilerin adreslerine 2 Mart'ta eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 1'i tutuklanmış 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, dün adliye sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklanmış, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı