Muğla'da kuyumcudaki kavga güvenlik kamerasında

Kuyumcuda bir kişinin sopayla darbedilmesi güvenlik kamerasına yansıdı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde kuyumcu dükkanında bir kişinin darbedilmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

İçmeler Mahallesi'nde kuyumcu M.E.C. yanındaki 3 kişiyle aynı caddede dükkanı bulunan kuyumcu H.K'nin iş yerine gitti. Taraflar arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada sopayla darbedilen H.M, şüpheliler olay yerinden ayrıldıktan sonra durumu polise bildirdi.

Hastaneye kaldırılan H.K'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve ezikler olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.E.C, S.İ. ve L.A, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, çıkan tartışmada silah doğrultulan H.K'nin darbedildiği görülüyor.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!