Muğla'da kazayla vurularak şehit olan er

Nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Özavcı'nın cenazesi Kocaeli'ye getirildi

KOCAELİ (AA) - Muğla'nın Milas ilçesinde nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ömer Özavcı'nın (20) cenazesi, Kocaeli'nin Dilovası ilçesine getirildi.

Muğla'dan uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na nakledilen Özavcı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra cenaze aracıyla Kocaeli'nin Dilovası ilçesine taşındı.

Özavcı'nın naaşı, askerlerin omuzlarına alınarak Dilovası Devlet Hastanesi morguna konuldu. Bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Jandarma Er Ömer Özavcı'nın cenazesi bugün ikindi vakti Dilovası ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

AA

Gündem Haberleri

215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU
6 ŞİRKETE EL KONULDU
KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu