Muğla'da kaybolan 100 yaşındaki kadın bulundu

Marmaris'te yaprak toplamak için gittiği ormanda kaybolan yaşlı kadın jandarma ekiplerince yaralı bulundu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaybolan 100 yaşındaki kadına, 7 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.

Dün sabah saatlerinde Çamlı Mahallesi'ndeki evinden ormanlık alana yaprak toplamak için çıkan Emine Eraslan'dan haber alamayan yakınları, jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine ilçe Jandarma Komutanlığı, AFAD, AKUT ekipleri, ve vatandaşlar gece boyunca arama yaptı.

Yaklaşık 7 saat süren arama çalışmalarının sonucunda Eraslan, Çamlı Mahallesi Kızlar Dağı bölgesinde yaralı olarak jandarma ekiplerince bulundu.

Ekipler araçlara kadar yaralı kadını kucağında taşıdı. Yaşlı kadın, 112 Acil Sağlık ekiplerince Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Eraslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI