Muğla'da fuhuş operasyonu

Datça ilçesinde fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adil kontrol şartıyla serbest bırakıldı

MUĞLA (AA) – Datça ilçesinde fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Datça ilçesinde yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bir süre teknik ve fizik takip yapan polis ekipleri, fuhşa aracılık ettiği öne sürülen Hüseyin A. ve Fatmaana B'yi gözaltına aldı.

Operasyonda fuhuş yaptıkları iddia edilen Kırgızistan uyruklu B.İ, Özbekistan Uyruklu N.Ş. ve Moldova uyruklu D.Ş. de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Türkiye'de oturma izni bulunan D.Ş. serbest bırakılırken B.İ. ve N.Ş. sınırdışı edildi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar Hüseyin A. ve Fatmaana B. ise "Fuhşa aracılık" ve "Fuhuş için yer ve imkan sağlamak" suçlamalarıyla çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında bir kişinin de arandığını bildirildi.



AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü