Muğla'da FETÖ/PDY operasyonu

Polis Akademisinden mezun olan ve komiser yardımcısı olarak göreve başlamaya hazırlanan şüpheli "Bylock"tan tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda bir kişi tutuklandı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde FETÖ’nün gençlik yapılanması temsilcisi olduğu öğrenilen Ugur G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uğur G'nin üniversiteden, ardından da Polis Akademisinden komiser yardımcısı olarak mezun olduğunu ve 25 Ağustos’ta göreve başlayacağı belirleyen ekipler, şüpheliyi Ankara'da gözaltına alarak Muğla'ya getirdi.

İşlemlerinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Uğur G. adliyeye sevk edildi.

Zanlı, "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı. Öte yandan, zanlının örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti