Muğla'da cinayet

Ortaca ilçesinde 4 ay önce boşandığı eşinin annesini öldüren, eski eşini de ağır yaralayan kişi, daha sonra intihar girişiminde bulundu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde boşandığı eşinin annesini öldüren, eski eşini de ağır yaralayan kişi, daha sonra intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Tuncay Göçer (38) 4 ay önce boşandığı eşi Hasret Akdoğan (35) ile konuşmak için öğlen saatlerinde eski kayınvalidesi Sabiha Şahin'in (60) evinin yakınında bulunan seraya geldi.

Burada bir süre konuşan çiftin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Göçer yanında getirdiği pompalı tüfekle önce kayınvalidesi Şahin'i ardından da eski eşi Akdoğan'ı vurdu. Göçer, tüfekteki son kurşunu da kendi başına sıktı.

Ağır yaralı olarak Ortaca Devlet Hastanesi ve Özel Yücelen Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şahin hayatını kaybetti.

Durumları ağır olan Göçer ve Akdoğan'ın ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!