Muğla'da 33 suçtan aranan zanlı yakalandı

Menteşe ilçesinde 33 suçtan aranan ve hakkında 79 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı

MUĞLA (AA) - Menteşe ilçesinde dolandırıcılık, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yaralama gibi 33 suçtan aranan ve hakkında 79 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dolandırıcılık, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yaralama gibi 33 suçtan aranan ve hakkında 79 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler tarafından 2 ay sürdürülen çalışmada, zanlının başkası adına tescilli araç kullandığı ve kısa süreliğine kiraladığı ikametleri tespit ederek takibe başladı. Zanlının son olarak Ula ilçesi Karabörtlen Mahallesi'nde kaldığı ikameti izlemeye alan ekipler, H.K'yi evden çıkıp otomobile binerken düzenlenen operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.K. mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Medrese açıldı 49 hafız icazet aldı
Para bulundu 11 duraklı metro açılıyor
Tük Devletleri Teşkilatı 13. Zirvesi sona erdi
Çöken peribacasının çevresinde temizlik çalışmaları başladı
Okul önünde veli vuruldu: Valilikten açıklama geldi