Muğla-Denizli Karayolu ulaşıma kapandı

Muğla-Denizli Karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanırken, ekipler yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

Muğla-Denizli Karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanırken, ekipler yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

Muğla'yı Denizli'ye bağlayan karayolunda yoğun kar yağışı vatandaşları zor durumda bıraktı. Kar yağışı nedeniyle Tokuş Rampası mevkinde yol trafiğe kapandı. Araçlar yolda mahsur kalırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolları ve ilgili ekipler yolun tekrar trafiğe açılabilmesi için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu kuşları sakın avlamayın: Ankara'dan kene kararı! 51 bin keklik ve sülün doğaya salınacak
Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı