Müftü babandan utan Ahmet

Vakit gazetesi, Ahmet Hakan-Pelin Batu aşkını, işte bu başlıkla duyurdu. Oyuncu Pelin Batu'nun, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın evinde yakalandığı iddiası, magazin dünyasına bomba gibi düştü.

İddiayı Akşam gazetesindeki köşesine taşıyan Mansur Forutan, gördüklerini "Pelin Batu, şortu, tişörtü ile uyanmış camdan bakıyordu. Konuyu yazacağımı hem Ahmet Hakan hem de Pelin Batu biliyordu" dedi. Pelin Batu haberi duyuran Mansur Forutan’ı dava edeceğini açıklamıştı.


MÜFTÜNÜN OĞLU


Forutan'ın konuya ilişkin Akşam gazetesinde önceki gün yeralan yazısı, dün Ahmet Hakan'la çekiştiği bilinen Vakit gazetesine de konu oldu.


Ahmet Hakan'ın "küfürbaz gazete" diye nitelediği ve "Başbakan bunları niye uçağına alıyor" diye tepki gösterdiği Vakit gazetesi, aşk iddiasıyla ilgili yazıyı "Müftü babandan utan Ahmet" başlığıyla okurlarına duyurdu.


Vakit başka yorum yapmadı. Ahmet Hakan, Yozgatlı bir müftünün oğlu. Hakan, bir gazetede yayımlanan röportajında, "Yozgatlı bir müftünün oğlusunuz. Babanız yobazlara mı, din bilginlerine mi yakın" sorusunu şöyle yanıtlamıştı: "Babam ben çocukken daha katıydı. Ama onun görüşlerinde de yumuşama oldu."

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde