Mudanya sahil doldu taştı

Ocak ayında havanın güneşli olmasını fırsat bilen Bursalılar nefes almak için çocuklarını alarak Mudanya Sahil Bulvarı'na akın etti.

Ocak ayında havanın güneşli olmasını fırsat bilen Bursalılar nefes almak için çocuklarını alarak Mudanya Sahil Bulvarı'na akın etti.

Hafta sonunun bahar havası tadında olmasıyla soluğu Mudanya'da alan vatandaşlar güneş ve denizin tadını çıkardı. Sahil Bulvarı'nda adım atacak yer kalmazken, ailecek sahilde gezen ve denize olta atıp balık tutmaya çalışan vatandaşlar deniz havasının tadını çıkardı. Mudanya sahilindeki çay bahçelerinde manzaranın keyfini süren vatandaşlar, balık tezgahlarına yoğun ilgi gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Reddi Miras Nedir? Hangi İşlemler Mirası Kabul Anlamına Gelir?
Kızılay Maden Suyu'ndan 100. Yıla Özel Nostaljik Hamle
Futbolun DNA’sı Algoritmalarla Yeniden Yazılıyor
İLK GÜNDE 1,5 MİLYON AMBALAJ
SEYAHATSEVER BAŞLADI