MSB’nin deprem bölgesinde sağlık faaliyetleri aralıksız sürüyor

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) deprem bölgesindeki sağlık faaliyetleri aralıksız sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) deprem bölgesindeki sağlık faaliyetleri aralıksız sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ili etkileyen "asrın felaketinin" hemen ardından sahada icra ettiği faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. MSB yaşam sağlık faaliyetleri kapsamında bölgede 2 adet ambulans uçakla yaralıları diğer illere taşıdı. Seyyar sahra hastanesinde ise bin 989 hasta ağırlanırken 97 ameliyat gerçekleştirildi. MSB tarafından bölgeye nakledilen TCG BAYRAKTAR gemisinde 7 bin 195 hasta ağırlanırken 27 ameliyat gerçekleştirildi. TCG SANCAKTAR gemisinde ise bin 417 hasta ağırlanırken 8 ameliyat gerçekleştirildi. Öte yandan, 2 bin 826 yaralı ise tahliye edildi.

MSB'nin sosyal medya hesabından gerçekleştirilen paylaşımda ise "Milli Savunma Bakanlığı olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları ile koordineli olarak görev yapmaya devam ediyoruz. Yalnız değilsiniz yanınızdayız" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!